-

MAC3PARK

Drie identititeiten, toch een eenheid in uitstraling.

Typisch een klus voor JOHN TEN VOORDE KANTOOR EN PROJECT INRICHTERS die met veel plezier en succes is afgerond.

In Dronten hebben wij een schitterende kantoorvilla van Mac3Park mogen voorzien van de complete inrichting. In deze representatieve, onder architectuur, gebouwde villa zijn drie bedrijven gevestigd, met elk een eigen identiteit. Wij zijn er in geslaagd die identiteit te behouden terwijl de inrichting toch een eenheid uitstraalt die past bij de identiteit van de kantoorvilla! Speciale dank voor Anita Masseling (interieurarchitect) voor haar adviezen voor materiaalkeuze, indeling en kleurgebruik. 

Optimale toepassing van kleur, vorm, styling en materiaal, moderne zit/sta werkplekken, slimme oplossingen m.b.t. bekabelen en gebruik van efficiënte verlichting zijn onze gereedschappen. Resultaat; ideale plekken om gezond te kunnen werken, te vergaderen en informeel te overleggen. Bezoekers die even moeten wachten doen dat in een prettige atmosfeer!

kennis maken met onze relatie klik hier: Mac3Park Dronten

-

TMI Metal Processing

Kwaliteit van werken wordt mede bepaald door het 'office design'

TMI Metal Processing is verhuisd van Hengelo Zuid naar een nieuw pand in Hengelo Noord. Een schitterend pand van de tekentafels van buro fons nijland.

john ten voorde, kantoor & projectinrichters heeft de inrichting mogen verzorgen. Wij hebben Elise Oldemenger van artemez gevraagd om met ons mee te denken over kleurgebruik en materialen. Het resultaat is verbluffend. Geen kille labo-achtige ruimtes maar sfeer en warmte is de beleving die je voelt en als een warme deken ervaart! De inrichting is fraai en in balans maar ook functioneel en staat daardoor volledig in dienst van het werken van nu en voor lange tijd daarna!

Ook in dit proces laat john ten voorde, kantoor & projectinrichters zien dat wij door in overleg te blijven met de juiste partners onze relatie het beste kunnen bieden op het gebied van vloeren, stoffering, meubels, materialen en kleurgebruik. Werken, vergaderen, ontspannen en eten zijn projecten die in ons DNA zitten!

-

Boers & Lem de kracht van geel

Huiskleur, stijl, design en industriële functionaliteit

‘wij zijn makers van mooi werk(en), dat is precies wat we doen!’

Kleur moest een belangrijke rol gaan spelen in keuzes van materialen, indeling van ruimtes, stoffering en meubels. Boers & Lem waren meer dan duidelijk in de wensen voor de inrichting van hun bedrijfspand zij wilden zeker geen standaardoplossing!

Sanne Langenhof van Studio NL heeft zich verdiept in het DNA van Boers & Lem en een krachtig ontwerp gemaakt, begeleid en gerealiseerd. Eindresultaat: adembenemend mooi en naadloos passend bij de identiteit van Boers & Lem!

JOHN TEN VOORDE KANTOOR EN PROJECTINRICHTERS heeft actief bijgedragen aan het project. Naast advies, leverden wij de inrichting, het meubilair en de akoestische oplossingen. Onze merk-onafhankelijke strategie heeft hier zeker bij geholpen. Zo konden wij de beste keuzes maken zonder enige concessie te doen aan de specifieke wensen van het project.

Technodesign tekende voor alle bouwkundige ingrepen.

Wij zijn trots hieraan meegewerkt te mogen hebben. Wij wensen Boers & Lem heel veel succes en werkvreugde in hun nieuwe en inspirerende werkomgeving!

Bent u ook toe aan een inspirerende en dynamische werkomgeving, neem contact met ons op en maak een afspraak!

-

Samenwerken zit in onze genen

Wij zijn actief betrokken geweest bij de vormgeving van de nieuwe locatie van Succes Signs in Almelo. Met de architect meedenken, samen zoeken naar de best passende producten, daarna aanleveren, monteren en opleveren.

Het eindresultaat mag er zijn, een prachtige functionele en overzichtelijke ruimte voor heel veel werkplezier! Samen met de architect hebben we een zeer geslaagd concept kunnen realiseren! 

kennis maken met onze relatie klik hier: Succes Signs

-

-

Gezondheidspark Hengelo

In samenwerking met MAS Architecten hebben wij de inrichting mogen verzorgen van een schitterend project op het gezondheidspark in Hengelo.

Met een enkel accent in kleur en vorm hebben wij de rustige en serene werkomgeving net even wat dynamiek meegegeven zonder echter het schitterend ontworpen geheel uit evenwicht te brengen! Wij denken dat we daar in geslaagd zijn!

Klik op de foto's voor een impressie!

-

Uw partner in project en kantoor

Als uw partner in project en kantoor mag u van mij natuurlijk veel meer verwachten dan wat u gewend bent in de branche.

Behalve met mijn persoonlijke benadering kan ik u van dienst zijn met meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Niet gebonden aan wie dan ook ben ik in staat samen met u een optimale mix van wensen samen te stellen. Uw project is mijn zorg, uw tevredenheid is mijn business! Maak een afspraak en kom gerust langs!   

> contact

John ten Voorde, kantoor- & projectinrichters

-

Ontspannen zakendoen

Een golfclub leent zich bij uitstek voor zakelijke meetings.

Na een inspannende vergadering met je staf is een informeel en ontspannend partijtje golf de beste manier om stoom af te blazen! Wel van belang is natuurlijk een perfect geoutilleerde vergaderruimte onder handbereik. John ten Voorde heeft voor de Business Club Twentsche de 'business room' in mogen richten.

De Business Club Twentsche is ondergebracht in de schitterend gerestaureerde boerderij 'Pek' gesitueerd op het terrein van de Twentse Golf Club.

-

Creativiteit al zichtbaar vanaf de stoep.

Het architectenbureau is een smeltkroes van creatieve en bouwkundige processen. Een inspirerende omgeving draagt positief bij aan het succes van de bouwbespreking.

Al bij binnenkomst krijgen opdrachtgevers en externe partners een goed beeld van de uitgangspunten van het architectenbureau. Niet alleen de stijl van de huisvesting maar zeker ook die van de inrichting zijn bepalend voor een eerste kennismaking! John ten Voorde Partner in Kantoor en Project is daarom trots dat zij een bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van het kantoor van Te Kiefte Architecten.

John ten Voorde Partner in Kantoor en Project  zag kans om uitstraling, functionaliteit en kwaliteit van de door haar toegepaste meubels optimaal te combineren, zodanig dat de consistente uitstraling van het geheel niet verstoord werd maar juist versterkt!

maak kennis met Te Kiefte Architecten

 

-

Waar werken een hobby is!

Alientrick Media Creators in Hengelo mag gerust een broeinest van creatievelingen worden genoemd! Als je hun gloednieuwe onderkomen binnenkomt voel je de buzz.

Alle disciplines op het gebied van media-creatie vind je hier; video, websites, App development, 3D animatie en visualisatie, en nog veel meer. John ten Voorde Partner in Kantoor en Project heeft al langer ervaring met veeleisende en creatieve klanten. Voor Alientrick Media Creators dus de ideale partner voor een perfecte werkplek! Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan de bijna 'Alien'-achtige uitstraling waarbij niet alleen wordt gelet op design maar zeker ook op functionaliteit en budget!

 

Maak eens kennis met Alientrick Media Creators

-

The Performance of Technology!

Het ingenieursbureau is van huis uit een compromisloze omgeving. Brainstormen, formules, oplossingen en gecalculeerde risico's zijn typische ingrediënten van ing's en ir's.

Exacte mannen en vrouwen die complexe ideeën van opdrachtgevers kunnen omzetten in functionele oplossingen en producten. John ten Voorde Partner in Kantoor en Project leeft zich in in de wereld van de opdrachtgever en weet zodoende precies in te spelen op de wensen. In het geval van Viro hebben we dan ook exact aangesloten op hun missie: "The Performance of Technology"! Compromisloze werkplekken, functioneel maar prachtig van vorm!


Kennis maken met Viro, The Performance of Technology?

-

Grand Cafe

Een Grand Cafe moet vooral zijn naam waar maken; groot maar toch geborgen, functioneel zonder op te vallen. Voor de gasten een gezellige plek om te verblijven.

Alleen, met een goed boek en een lekker kopje koffie maar ook een gezelschap voor een onderhoudend gesprek! Samen met de interieurachitect hebben we een uitstekend kader neer kunnen zetten waarbij de gewenste ambiance volledig bereikt is.

 

 

-

Presenteren & Vergaderen

Probroed & Sloot heeft ons gevraagd om hun presentatie- en vergaderruimtes eens onder de loep te nemen, die konden beter vond men! Inderdaad was de inrichting aan een facelift toe.

Het wensenpakket is vervolgens door John ten Voorde nauwkeurig doorgenomen met de interieurarchtect en de opdrachtgever. Dit samenspel is de ideale manier om te komen tot een eindproduct dat volledig voldoet aan de wens van de klant maar ook aan de laatste eisen die horen bij de functionaliteit van het project! Mooi, functioneel, ergonomisch en binnen budget zijn de puzzelstukjes die ook hier precies op zijn plek gevallen zijn!