Internet is al Corona proof!

Thuiswerken kan mede dankzij de vele digitale communicatiemiddelen zoals beeld-vergaderen en snelle beveiligde internetverbindingen om je zakelijke bestanden te editen. Dankzij smart collaboratieve software kunnen we ook samenwerken aan bestanden. Digitaal kan al het normale kantoorwerk dus met gemak op afstand gedaan worden!

Is je Thuiswerkplek al optimaal?

Even belangrijk is de fysieke werkplek thuis. Op de 'zaak' zorgt de arbeidshygiënist ervoor dat je met gebruikmaking van de juiste zit/sta meubels en werkplekinrichting optimaal kunt blijven werken zonder lichamelijke klachten.
Thuis is het vaak heel anders. De eettafel met bijbehorende stoelen is niet ontworpen om langdurig aan te werken. Je concentratie daalt snel en mogelijk krijg je last van je rug en hoofdpijn; typische verschijnselen van een slecht ingerichte werkplek.

Merk je dat je huidige thuiswerkplek verre van ideaal is schroom dan niet om dit met je leidinggevende te bespreken. Hij heeft mogelijk oplossingen want hij is erbij gebaat om zijn werknemers ook thuis gezond te kunnen laten werken.

Ook wij kunnen helpen!

John ten Voorde kantoor en projectinrichters heeft al ver voor de Corona noodzaak ervaring met het inrichten van gezonde thuiswerkplekken. Corona heeft tegen wil en dank het thuiswerken tot een soort van het nieuwe normaal gemaakt. Wij hebben verantwoorde thuiswerkplek oplossingen voor ieder budget! Informeer of laat je leidingevende informeren naar de mogelijkheden. Onze merk-onafhankelijkheid geeft ons een breed spectrum aan zit/sta werkplekoplossingen. Wij maken graag een afspraak voor een passend advies!

Op deze pagina tonen wij een universeel toepasbare werkplek van SEDUS: Secretair Home. 

"De werkplek voor élke taak!
Op kantoor treffen we alles aan wat we voor het werk nodig hebben: bureautafel, bureaustoel, opbergruimte. In het thuiskantoor ziet het er vaak anders uit – want thuis werken is anders dan in een kantoor in een onderneming. Maar waar we ook werken, een eigen werktafel is belangrijk voor alle taken. Daarom is er de secretair home".

Als thuis meer plek voorhanden is dan is dit een perfecte werkoplossing!

Onderstaande combinatie is een wat grotere en flexibele oplossing als thuiswerkplek. De zit/sta werktafel biedt een dynamische werkhouding van zitten en staan, een afwisseling die bloedsomloop en rug goed doet! De Campo stoel is zeer geschikt als thuiswerkstoel. Hij is in hoogte verstelbaar en in diverse kleuren verkrijgbaar! Vraag ons naar de mogelijkheden!