Gezondheidspark Hengelo

Een omgeving die iets positiefs met je doet is in de gezondheidszorg al een enorme winst!

In samenwerking met MAS Architecten hebben wij de inrichting mogen verzorgen van een schitterend project op het gezondheidspark in Hengelo.

Met een enkel accent in kleur en vorm hebben wij de rustige en serene werkomgeving net even wat dynamiek meegegeven zonder echter het schitterend ontworpen geheel uit evenwicht te brengen! Wij denken dat we daar in geslaagd zijn!

Klik op de foto's voor een impressie!

Projecten

Projecten

Als uw partner in project en kantoor mag u van mij natuurlijk veel meer verwachten dan wat u gewend bent in de branche.

Behalve met mijn persoonlijke benadering kan ik u van dienst zijn met meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Niet gebonden aan wie dan ook ben ik in staat samen met u een optimale mix van wensen samen te stellen. Uw project is mijn zorg, uw tevredenheid is mijn business! Maak een afspraak en kom gerust langs!   

> contact

John ten Voorde, kantoor- & projectinrichters

Ontspannen zakendoen

Een golfclub leent zich bij uitstek voor zakelijke meetings.

Na een inspannende vergadering met je staf is een informeel en ontspannend partijtje golf de beste manier om stoom af te blazen! Wel van belang is natuurlijk een perfect geoutilleerde vergaderruimte onder handbereik. John ten Voorde heeft voor de Business Club Twentsche de 'business room' in mogen richten.

De Business Club Twentsche is ondergebracht in de schitterend gerestaureerde boerderij 'Pek' gesitueerd op het terrein van de Twentse Golf Club.

Creativiteit al zichtbaar vanaf de stoep!

Het architectenbureau is een smeltkroes van creatieve en bouwkundige processen. Een inspirerende omgeving draagt positief bij aan het succes van de bouwbespreking.

Al bij binnenkomst krijgen opdrachtgevers en externe partners een goed beeld van de uitgangspunten van het architectenbureau. Niet alleen de stijl van de huisvesting maar zeker ook die van de inrichting zijn bepalend voor een eerste kennismaking! John ten Voorde Partner in Kantoor en Project is daarom trots dat zij een bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van het kantoor van Te Kiefte Architecten.

John ten Voorde Partner in Kantoor en Project  zag kans om uitstraling, functionaliteit en kwaliteit van de door haar toegepaste meubels optimaal te combineren, zodanig dat de consistente uitstraling van het geheel niet verstoord werd maar juist versterkt!

maak kennis met Te Kiefte Architecten

 

Waar werken een hobby is!

Alientrick Media Creators in Hengelo mag gerust een broeinest van creatievelingen worden genoemd! Als je hun gloednieuwe onderkomen binnenkomt voel je de buzz.

Alle disciplines op het gebied van media-creatie vind je hier; video, websites, App development, 3D animatie en visualisatie, en nog veel meer. John ten Voorde Partner in Kantoor en Project heeft al langer ervaring met veeleisende en creatieve klanten. Voor Alientrick Media Creators dus de ideale partner voor een perfecte werkplek! Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan de bijna 'Alien'-achtige uitstraling waarbij niet alleen wordt gelet op design maar zeker ook op functionaliteit en budget!

 

Maak eens kennis met Alientrick Media Creators

The Performance of Technology!

Het ingenieursbureau is van huis uit een compromisloze omgeving. Brainstormen, formules, oplossingen en gecalculeerde risico's zijn typische ingrediënten van ing's en ir's.

Exacte mannen en vrouwen die complexe ideeën van opdrachtgevers kunnen omzetten in functionele oplossingen en producten. John ten Voorde Partner in Kantoor en Project leeft zich in in de wereld van de opdrachtgever en weet zodoende precies in te spelen op de wensen. In het geval van Viro hebben we dan ook exact aangesloten op hun missie: "The Performance of Technology"! Compromisloze werkplekken, functioneel maar prachtig van vorm!


Kennis maken met Viro, The Performance of Technology?

Grand Cafe

Een Grand Cafe moet vooral zijn naam waar maken; groot maar toch geborgen, functioneel zonder op te vallen. Voor de gasten een gezellige plek om te verblijven.

Alleen, met een goed boek en een lekker kopje koffie maar ook een gezelschap voor een onderhoudend gesprek! Samen met de interieurachitect hebben we een uitstekend kader neer kunnen zetten waarbij de gewenste ambiance volledig bereikt is.

 

 

Presenteren & Vergaderen

Probroed & Sloot heeft ons gevraagd om hun presentatie- en vergaderruimtes eens onder de loep te nemen, die konden beter vond men! Inderdaad was de inrichting aan een facelift toe.

Het wensenpakket is vervolgens door John ten Voorde nauwkeurig doorgenomen met de interieurarchtect en de opdrachtgever. Dit samenspel is de ideale manier om te komen tot een eindproduct dat volledig voldoet aan de wens van de klant maar ook aan de laatste eisen die horen bij de functionaliteit van het project! Mooi, functioneel, ergonomisch en binnen budget zijn de puzzelstukjes die ook hier precies op zijn plek gevallen zijn!

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is al gauw wat hyperig. Maar als je voor PNO Consultants op Schiphol een flex kantoorverdieping mag inrichten dan wordt het toch echt HNW.

De eisen waren helemaal van deze tijd; flexibele werkplekken, maar ook office cubicles waarin traditioneel gewerkt kan worden. Transparant, helder en een dynamische uitstraling. Maar ook; vertrouwenwekkend en professioneel. Het is gelukt omdat John ten Voorde op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen in de branche en goed luistert naar de wensen van de klant!  En ja... de dynamiek van een hypermoderne luchthaven inspireert ons ook!