Een goed advies bespaart kosten en ergernis

U vertelt, wij luisteren. Daarna krijgt u van ons een professioneel voorstel dat naadloos past bij uw wensen rekening houdend met uw persoonlijkheid en uw budget. Onze merk-onafhankelijkheid geeft ons de potentie de beste combinatie te maken die precies aansluiten bij uw ideeën.
We doen wat we beloven, afspraak is bij ons afspraak!

Het ontwerp, de eerste kennismaking met uw wensen

Onze ‘merken-vrijheid’ geldt ook voor de keuzes die wij maken voor de juiste interieurstudio voor uw project. Door met interieurstudio’s te werken leggen we de nadruk op oplossingen en minder op producten. Elke studio heeft typisch een eigen signatuur. Wij gaan na welke het beste past bij uw identiteit en uitstraling. Aan de hand van 2- of 3D schetsen laten we u zien hoe uw idee tot uitvoering wordt gebracht waarbij naast vorm ook aandacht wordt besteed aan materialen.


Standaard kan, maatwerk is bij ons altijd uniek

Een eigen uitstraling en persoonlijke wensen zijn vaak niet in ’n standaardoplossing te vangen. Maatwerk blijkt dan een betere oplossing. Samen met u ontwikkelen we het concept waarbij alle aspecten van het project ondergebracht worden onder één dak. Voordeel; korte communicatielijnen, één aanspreekpunt!


Uiteindelijk valt alles op z’n plek

Wij zijn flexibel en kunnen met dezelfde passie voor ons vak 1 of 2 werkplekken verzorgen. Maar we zijn ook professioneel ingericht om 135 + werkplekken startklaar op te leveren. U krijgt bij ons de volledige aandacht én nazorg. Wij maken duidelijke afspraken met onze leveranciers en ons montageteam. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een betrouwbare planning en gecoördineerde oplevering. Afmonteren en opstellen van alle werkplekken zijn voor ons net zo belangrijk als het eerste contact! Als we weg zijn laten wij de beste indruk achter!

Wij hechten aan duurzaamheid met betrekking tot de keuzes die wij maken. Onze merk-onafhankelijkheid geeft ons de mogelijkheid om producten en diensten te combineren tot in de perfectie, precies naar de wens van u, onze opdrachtgever. Het pure van een goed ontwerp, de schoonheid van het design, dat is onze grote passie.

De thuisbasis van JOHN TEN VOORDE KANTOOR EN PROJECTINRICHTERS is te vinden in Borne. Gesitueerd onder de rook van Hengelo en Enschede en gelegen temidden van het prachtige coulisselandschap van Twente.