John ten Voorde

John ten Voorde

john ten voorde, kantoor- en projectinrichters

Geboren en getogen in Delden het mooiste stadje van de Hof van Twente. Tegenwoordig woonachtig in Borne, het leukste dorp van Overijssel en sinds kort ook weer kantoorhoudend in Borne gelegen te midden van het prachtige coulissenlandschap van onze provincie!

45 jaar werkzaam in het “kantoorvak” waarvan 30 jaar als zelfstandig ondernemer. Kent de branche door en door en heeft een passie voor design! Als mens begiftigd met het Twents DNA; nuchter en ‘doe maar gewoon’! Praktisch ingesteld, oplossingsgericht en altijd zoekend naar de beste oplossing voor mijn relatie!

Van deze tijd want die is in onze branche spannend en spraakmakend! Geweldige uitdagingen zijn het ‘Nieuwe Werken’ en duurzaamheid! Wist u al dat er Cradle2Cradle bureaustoelen bestaan?

Uitstekend luisteraar, kan daardoor goed adviseren, en de juiste vertaling maken naar uw wensen. Is op de hoogte van de laatste trends en wordt niet gehinderd door enige vorm van merk-beperking. Natuurlijk ben ik ook ondernemer, weet dat wederzijds vertrouwen de belangrijkste pijler is maar ook transparantie in handelen en nazorg! Uw budget is mijn uitdaging!

Organisator pur sang dankzij ruim 45 jaar ervaring. Projectinrichting, groot of bescheiden, voor mij core business waarin ik me thuisvoel als een vis in het water! Voor mijn klanten: ontzorging, rust en resultaat!

Hieronder biedt ik u een aantal linken naar zaken waar ik fan van ben. FC Twente hoort daar natuurlijk ook bij!