John ten Voorde is fan van...

In de wereld van kantoormeubelen en projectstoffering zijn veel designers actief. Hun creaties moeten niet alleen aansprekend zijn maar ook functioneel en, indien we spreken over meubilair, ook voldoen aan strenge regels met betrekking tot ergonomie en veiligheid. De top-designers weten hoe ze een schitterend ontwerp kunnen maken zonder dat ingeboet wordt op functionaliteit en veiligheid.

Ook het milieu is een belangrijke factor die al in de ontwerpfase meegewogen wordt. Duurzaamheid is het motto en een sprekend voorbeeld is de "Cradle to Cradle" productie waarbij elk onderdeel van het eindproduct herbruikbaar is. Nu al vinden we dit terug in enkele bureaustoelen!

Opslag-, voorraad- en showrooms zijn kostbaar, wij besparen door gebruik te maken van de showrooms van onze leveranciers, zodoende kunnen wij u altijd de nieuwste modellen tonen in de juiste ambiance. De besparing komt u ten goede, wij bieden scherpe prijzen! John ten Voorde, uw partner in project en kantoor, verbindt zijn naam graag aan duurzaamheid maar ook aan ontwerpen van topklasse. Hieronder treft u een kleine selectie van merken aan waar John ten Voorde fan van is!